Home Limburg Venlo – Goede tips na uitzending Opsporing Verzocht

Venlo – Goede tips na uitzending Opsporing Verzocht

Dinsdagavond was er in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor het onderzoek naar het overlijden van de 41-jarige Gé Geeraets uit Venlo. Er werd nieuwe informatie met de kijkers gedeeld. Daarnaast werden er diverse vragen aan het kijkerspubliek gesteld. Dat heeft nu al geleid tot vijf tips.

Lees hier meer over het overlijden van Gé Geeraerts en de ontwikkelingen in het onderzoek tot dusverre. In de tijdlijn die het onderzoeksteam tot nu toe heeft weten te construeren, zitten nog diverse gaten van een paar uur waarin niet duidelijk is waar de auto van het slachtoffer was en waar de verdachten zich bevonden. Middels de uitzending van dinsdagavond en onafgebroken onderzoek, hoopt de politie steeds meer duidelijkheid te verkrijgen. Zo kan er ook meer onderzoek verricht worden naar het mogelijke scenario dat er meer personen betrokken waren bij de dood van Gé Geeraerts.

In de uitzending van dinsdag werd tevens een oproep gedaan rondom een Volkswagen Caddy die in de nacht van 1ste Kerstdag rond de Alberickstraat in Blerick reed. Deze oproep heeft diverse tips opgeleverd die op dit moment verder onderzocht worden. Daarnaast werd in de uitzending gedeeld dat zowel de telefoon als de autosleutel van het slachtoffer nog niet aangetroffen waren. Na de uitzending heeft zich een kijker gemeld die de sleutel in kwestie gevonden heeft op het station in Horst.

Daarmee heeft de uitzending nu al goede onderzoeksinformatie opgeleverd. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt woensdag om 13:35 uur op NPO2 herhaald. Daarnaast is het item over het onderzoek naar de dood van Gé Geeraets hier terug te kijken.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…