Home Limburg Venlo Koperdieven op heterdaad betrapt

Koperdieven op heterdaad betrapt

Drie Roemenen zijn vannacht – van woensdag op donderdag – op heterdaad betrapt toen zij bezig waren met het stelen van koper bij een bedrijf aan de Columbusweg in Blerick. Het drietal, een 49-jarige vrouw en twee mannen van 40 en 52 jaar, werd rond kwart over vier in de kraag gevat nadat de politie een melding van een beveiligingsbedrijf had gekregen dat er drie auto’s, waaronder een busje, met een Duits kenteken wel erg opvallend over het bedrijventerrein in Blerick reden. In een van de wagens zaten de vrouw en een van de mannen. Zij waren in het bezit van de sleutel van het voornoemde busje. Die bleek inmiddels te staan op het terrein van het bedrijf dat normaal afgesloten is op dat tijdstip. In het busje zijn volle zakken met gestolen koper aangetroffen. De derde verdachte is even later opgepakt terwijl hij in de derde wagen op het bedrijventerrein wachtte op zijn companen.

 

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…