Home Noord-Holland Amsterdam Verdachte overval Blokker opgepakt

Verdachte overval Blokker opgepakt

De politie heeft donderdag een 19-jarige Amsterdammer opgepakt. Hij wordt er van verdacht een filiaal van de Blokker in de Tweede Nassaustraat in zijn woonplaats te hebben overvallen. De overval werd afgelopen dinsdag 19 maart omstreeks 16.00uur gepleegd. Daarbij zou de overvaller onder dreiging van een mes geld hebben buitgemaakt. Bij de overval raakte verder niemand gewond. Na de overval ging de dader er vandoor.

Aan de hand van camerabeelden die van de overval waren gemaakt door bewakingscamera’s konden agenten de Amsterdammer, een bekende van de politie, herkennen. De man zit nu vast voor verhoor en nader onderzoek, hij wordt vandaag voorgeleid aan de rechter commissaris. De politie onderzoekt of de verdachte nog meer op zijn kerfstok heeft.

 

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…