Home Limburg Sittard-Geleen Automobilist rijdt tegen gevel woning in Beek

Automobilist rijdt tegen gevel woning in Beek

Een automobilist uit Stein is woensdagavond rond 18.00 uur op de Schimmerterweg in Beek (L) tegen de gevel van een woonhuis gereden. De 47-jarige bestuurder raakte bekneld. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie was de traumahelikopter naar de plaats van het ongeval gestuurd, maar al snel bleek dat het slachtoffer met een ambulance vervoerd kon worden. De woning is momenteel niet bewoond, maar deze raakte zo ernstig beschadigd dat stutten noodzakelijk is. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …