Home Limburg Heerlen Medicijnen verloren in winkelcentrum in Landgraaf

Medicijnen verloren in winkelcentrum in Landgraaf

In winkelcentrum Op de Kamp in Landgraaf heeft een vrouw vrijdagmiddag tussen 12.00 uur en 12.30 uur medicijnen verloren die verpakt zaten in een aantal kleine witte zakjes. Het gaat onder andere om anti-depressiva, medicijnen voor de bloeddruk, maagtabletten en zware pijnstillers.

De medicijnen kunnen bij ondeskundig gebruik en voor kinderen zeer gevaarlijk zijn. Daarom vraagt de politie de vinder om de medicijnen af te geven bij een apotheek of politiebureau. Als iemand de medicijnen al heeft gevonden en weggegooid, wil de politie dat ook graag weten.

Laad meer Heerlen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…