Home Limburg Heerlen Heerlen – Verwarde vrouw aangehouden

Heerlen – Verwarde vrouw aangehouden

In een huisartsenpost in Hoensbroek hield de politie dinsdagmiddag rond 14.20 uur een vrouw aan. De vrouw was eerder op de middag in verwarde toestand uit haar huis in de wijk Zeswegen vertrokken. Daarbij had ze een mes meegenomen en dreigde zichzelf en haar kind iets aan te zullen doen.

De politie nam de melding die ze kreeg uiterst serieus en heeft daarom uit voorzorg enige tijd met enkele voertuigen bij de basisschool van het kind gesurveilleerd. Uiteindelijk is de vrouw daar niet geweest. 

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…