Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte van handel in harddrugs opgepakt

Verdachte van handel in harddrugs opgepakt

In een onderzoek naar het dealen van drugs vanuit een woning aan de Cederlaan in Eindhoven zijn donderdagavond zes aanhoudingen verricht. Het gaat om een man die verdacht wordt van het dealen van drugs en vijf verdachte afnemers.

In de omgeving van de woning aan de Cederlaan heeft de politie donderdagavond vijf verdachten uit Valkenswaard aangehouden. Het gaat om twee vrouwen van 21 en 19 jaar en drie mannen, waarvan twee 19 jaar zijn en één 18. Ze waren allen in het bezit van gebruikershoeveelheden harddrugs, voornamelijk cocaïne, die ze mogelijk kort daarvoor gekocht zouden hebben bij de betreffende woning aan de Cederlaan. Het vijftal is verhoord en mocht daarna naar huis. De bij hen aangetroffen drugs zijn in beslag genomen. Later op de avond, even na 21.00 uur, is in zijn woning een 27-jarige man aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. In de woning zijn onder meer 17 cachetjes met cocaïne en bereidingsmiddelen voor harddrugs aangetroffen. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…