Home Gelderland Tiel Vier woningovervallers aangehouden

Vier woningovervallers aangehouden

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een woning aan de Lutterveldweg in Tiel overvallen door vier mannen, drie van 19 en één van 21 jaar en allemaal afkomstig uit Tiel. Zij konden later worden aangehouden in Eck en Wiel. De vier worden verhoord en zijn in verzekering gesteld. De bewoners, een 62-jarige vrouw en een 63-jarige man raakten niet gewond.

De vier verdachten hadden zich toegang verschaft tot de woning. De bewoners werden bedreigd tijdens het doorzoeken van de woning. Na de overval gingen zij er met hoge snelheid vandoor. Getuigen zagen de auto met hoge snelheid wegrijden in de richting van de Grote Brugsegrintweg in Tiel.

Even later werd gemeld dat deze auto op de Tielseweg in Eck en Wiel over de kop was gegaan en dat de inzittenden waren weggerend. Eén van de verdachten meldde zich bij een woning en vroeg om hulp en kon even later door de politie worden aangehouden. De overige drie werden even later in de Jordenstraat in Eck en Wiel aangehouden. De vier worden verhoord en zijn in verzekering gesteld. De politie zet vandaag het onderzoek voort.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…