Home Zuid-Holland Dordrecht MVV verliest in eigen Geusselt van FC Dordrecht

MVV verliest in eigen Geusselt van FC Dordrecht

MVV - Fc Dordrecht (foto Unique Photo)

Virgel Breetveld, trainer van FC Dordrecht,  reisde met zijn mannen af naar Maastricht met de veronderstelling een zware wedstrijd te krijgen tegen de mannen van René Trost. Eerder won de selectie van de trainer uit Dordrecht  tegen Helmond Sport en thuis wist de ploeg een 0-3 achterstand tegen MVV recht te trekken. Vanavond lukte het MVV Maastricht ook niet gelijk te komen tegen FC Dordrecht en wonnen de randstedelingen gemakkelijk met 2-5.

De wedstrijd begon aftastend. Na 10 minuten was het toch MVV dat de  aanval leek in te gaan. Ongelukkig schoof Sjoerd Winkens in de 20e minuut de bal achter MVV-doelman Bram Castro. Niet veel later kwam FC Dordrecht al op een 0-2 voorsprong door een doelpunt van Adnan Alisic.  FC Dordrecht was sterk in de omschakeling alwaar de verdediging van de Maastrichtenaren steken lieten vallen. Dit was het moment ook dat trainer René Trost met een gouden wissel leek te komen. Sjoerd Winkens moest plaats maken voor Sven Braken waarna Leroy Labylle de back positie innam.

In de 37ste minuut was het Sven Braken die met een mooie omhaal Antonio Stankov in positie bracht om de aansluitingstreffer te scoren. Zo zochten beide ploegen met een 1-2 voorsprong voor FC Dordrecht de rust op.

De tweede helft begon de trainer van MVV zonder Kjell Knops. Cor Gillis speelde in de verdediging enwaar MVV sterk begon in de tweede helft, en ook de eerste goede kans wist te creëren, was het de back Gillis die met een eigen doelpunt FC Dordrecht op een 1-3 voorsprong bracht.

Nog geen 4 minuten later was het bij FC Dordrecht Mawouna Amevor die met een eigen doelpunt een voorzet van Tom van Hyfte, zijn eigen Dordrecht-doelman Stef Doedée passeerde. Met een 2-3 stand dacht men in Maastricht nog aan een gelijkspel. Enkele momenten later was het echter Adnan Alisic die alsnog de 2-4 aantekende waarna FC Dordrecht in de laatste minuten ook nog de 2-5 aantekende.

Trainer René Trost liet na afloop weten dat MVV Maastricht veel tegenslagen kende. Het is nu wonden likken en volgende week weer klaar staan tegen FC den Bosch.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…