Home Gelderland Apeldoorn Gewapende overval op cafetaria 't Hofje

Gewapende overval op cafetaria 't Hofje

De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op cafetaria ’t Hofje aan het Hofveld in Apeldoorn. Deze vond plaats op vrijdag rond 18.50 uur. Rond 18.50 uur kwam er een man binnen die een 24-jarige medewerker van de snackbar bedreigde met een vuurwapen (of iets wat daar op leek). De man ging er daarna met een geldbedrag in onbekende richting te voet vandoor. Niemand raakte gewond; de medewerker werd natuurlijk wel opgevangen en krijgt hulp aangeboden. Dat geldt ook voor enkele andere medewerkers die in de zaak aanwezig waren.

Volgens getuigen was de overvaller klein van stuk; hij droeg een donkerkleurig trainingspak en een zwarte muts. Wat opviel was dat de man een tattoo (cirkelvormig) in zijn nek had.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Man aangehouden voor ontucht cliënten van zorginstelling

De politie heeft vandaag een 36-jarige verdachte aangehouden die wordt verdacht van ontuch…