Home Limburg Brunssum Onterechte bezoeker van sportcomplexen aangehouden

Onterechte bezoeker van sportcomplexen aangehouden

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de KMAR (Koninklijke Marechaussee) een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats aangehouden op de Kranenpool in Brunssum. De politie heeft de man voorgeleid.  De verdachte bezocht kleedkamers van sportcomplexen, vermoedelijk voor water en om zich te douchen. De man leidt een zwervend bestaan. Een imitatiepistool dat bij de eigendommen van de man werd aangetroffen is in beslag genomen. Na verhoor werd de 45-jarige man weer in vrijheid gesteld.

Laad meer Brunssum

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …