Home Friesland Leeuwarden Dronken man zorgt voor overlast

Dronken man zorgt voor overlast

Na een avond goed doorzakken kreeg een cafébezoeker uit Leeuwarden niet alleen een rekening voor zijn consumpties gepresenteerd maar ook de rekening van de politie. Tegen 07.30 uur troffen agenten de zwaar beschonken 37-jarige man slapend aan in een portiek aan de Schieringerweg. De man is wakker gemaakt en naar huis gestuurd.

Ongeveer een uur later kreeg de politie een melding over een dronken man die op de Hazelaarstraat over auto’s zou lopen. Dit bleek dezelfde man te zijn die eerder in de Schieringerweg lag te slapen.

De nog steeds zeer dronken man is aangehouden. Gelukkig voor de eigenaars waren de auto’s niet beschadigd. Na een ontnuchterend uurtje op het politiebureau is de man met bekeuringen voor openbare dronkenschap, baldadigheid en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs weer in vrijheid gesteld.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Leeuwarden – Alle getoonde verdachten ongeregeldheden SC Cambuur – SC Heerenveen hebben zich gemeld

Alle eerder getoonde verdachten van betrokkenheid bij de openlijke geweldplegingen na de w…