Home Limburg Heerlen Politie vindt nepvuurwapens bij hennepkwekerij

Politie vindt nepvuurwapens bij hennepkwekerij

Tijdens een onderzoek naar een hennepkwekerij in een woning aan de Montfortstraat in Hoensbroek heeft de politie verschillende nepvuurwapens aangetroffen. De politie deed dinsdagmiddag een instap in de woning en trof op de slaapkamer een kwekerij uit bestaande uit ongeveer 100 hennepplanten. Er was sprake van diefstal van stroom. In de woning werd een onderzoek ingesteld en op verschillende plaatsen werden nepvuurwapens aangetroffen. Dit betrof een pistool, een MP5 en een gas/alarmpistool. Ook werd in de woning een nephandgranaat aangetroffen. De 26-jarige bewoner is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …