Home Groningen Parkeercontroleur beledigd

Parkeercontroleur beledigd

De politie hield dinsdagmiddag een man aan voor het beledigen van een parkeercontroleur. De vrouwelijke parkeercontroleur schreef op de Frans van Mierisstraat in Groningen een parkeerbon uit in verband met een foutief geparkeerde auto. De 30-jarige eigenaar van de auto uit Groningen kwam hierna uit een woning en ging met de parkeercontroleur in discussie. Omdat dit kennelijk niet verliep zoals de man graag had gezien, begon hij de parkeercontroleur uit te schelden.

Toen hij haar beledigde was de maat vol. De politie werd gewaarschuwd en de man is aangehouden. Na het afleggen van een verklaring is hij in vrijheid gesteld. De parkeercontroleur deed aangifte en de politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Brandend voorwerp gegooid naar woning Padangstraat

Maandagavond 28 november kreeg de politie de melding van een brand aan de Padangstraat in …