Home Groningen Voetgangster gewond na aanrijding

Voetgangster gewond na aanrijding

Een 24-jarige voetgangster uit Groningen is maandagmiddag op de Bedumerweg in de stad gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw stak bij een voetgangersoversteekplaats de weg over en werd toen aangereden door een 47-jarige automobiliste uit het Friese Oudwoude. Het slachtoffer belandde daarbij op de grond. Ze werd gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …