Home Groningen Voetgangster gewond na aanrijding

Voetgangster gewond na aanrijding

Een 24-jarige voetgangster uit Groningen is maandagmiddag op de Bedumerweg in de stad gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw stak bij een voetgangersoversteekplaats de weg over en werd toen aangereden door een 47-jarige automobiliste uit het Friese Oudwoude. Het slachtoffer belandde daarbij op de grond. Ze werd gestabiliseerd door het ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…