Home Groningen Veendam Fietsertje gewond na aanrijding

Fietsertje gewond na aanrijding

De politie heeft maandagochtend op de Rensel in Veendam een aanrijding onderzocht, waarbij een 8-jarig fietsertje uit Veendam gewond raakte. De jongen stapte bij school op zijn fiets en wilde naar huis gaan. Bij het oversteken zag de 8-jarige een naderende auto over het hoofd. De 34-jarige automobiliste uit Veendam kon ondanks krachtig remmen een aanrijding niet meer voorkomen. Het fietsertje liep letsel op aan zijn been. Het slachtoffertje werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Laad meer Veendam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Regio en kabinet investeren in toekomstbestendig Groningen

De provincie Groningen, de tien gemeenten in het aardbevingsgebied en het kabinet hebben v…