Home Gelderland Arnhem Win VIP-kaarten voor Motel Westcoast in op 5 april in de Stadsschouwburg Nijmegen

Win VIP-kaarten voor Motel Westcoast in op 5 april in de Stadsschouwburg Nijmegen

Muziekgezelschap Motel Westcoast, met in de gelederen onder meer Syb van der Ploeg (De Kast) en Edward Reekers (Kayak), staat op 5 april in de stadsschouwburg in Nijmegen. De afgelopen jaren bezochten al meer dan 100.000 mensen deze succesvolle voorstelling, die is gestart in 2007 en om het jaar op tournee gaat. De 4e theatertournee, die in 2013 door het land trekt heet ‘Coast to Coast’ en omvat 50 shows door het hele land, waaronder Nijmegen.

Foto (c) Harrie Muis

Motel Westcoast is een voorstelling die wordt beleefd als een muzikale reis door de glorietijden van de legendarische Amerikaanse Westcoast bands. De uitvoerend artiesten zijn Edward Reekers (Kayak), Brenda van Aarsen ( als vervangster voor de van een ongeluk herstellende Mirjam Timmer), Julian Thomas en Syb van der Ploeg (De Kast). Het gezelschap speelt vele hitsongs van Amerikaanse Westcoastgroepen als Eagles, Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Toto, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac, allen die hun oorsprong vonden aan de Westcoast van de USA.

In Coast to Coast, de nieuwe tournee van Motel Westcoast, zijn ook songs te horen uit Down Under. Van Australische bands dus als Crowded House, John Farnham, Little Riverband, Icehouse en Tim Finn, artiesten die geïnspireerd raakten door de Westcoastsound, de recensies van de 2013 tournee zijn weer lovend.

Speciaal voor de voorstelling in de Stadsschouwburg Nijmegen mag HetNieuwsUit 2×2 VIP-tickets weggeven. Vip-tickets, die naast toegang tot de voorstelling ook een meet & greet met de band en de DVD ‘Motel Westcoast Live’ inhouden. Omdat we deze prijs natuurlijk niet zomaar willen weggeven, willen we natuurlijk wel weten wie wie de grootste ‘Westcoast’-lover is. Ofwel: Wie heeft de mooiste en meest opvallende ‘Westcoast’/ jaren ’70 muzikale herinnering of anekdote? Stuur je verhaal naar de Facebook-pagina van Motel Westcoast. De twee mooiste en opvallendste verhalen worden geselecteerd en ontvangen ieder twee VIP-uitnodigingen voor de voorstelling op 5 april in de stadsschouwburg in Nijmegen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …