Home Groningen Groningen Stad Groninger aangehouden voor belemmeren werk politie

Groninger aangehouden voor belemmeren werk politie

De politie hield zaterdagavond een 29-jarige Groninger aan in zijn woonplaats. De hulp van de politie was door omstanders ingeroepen omdat de man op de Vismarkt onenigheid kreeg met zijn vriendin. De politie wilde het verhaal van het stel aanhoren maar de man gedroeg zich zeer vervelend en wenste niet mee te werken. Toen hij om zijn identiteitsbewijs werd gevraagd, hij deze gaf en de politie zijn gegevens wilde noteren, pakte hij zijn ID-kaart uit de handen van een politieman. Na enige keren waarschuwen wilde hij nog niet meewerken en werd aangehouden voor ambtsbelemmering.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…