Home Friesland Mannen aangehouden voor vernieling raam

Mannen aangehouden voor vernieling raam

De politie van Leeuwarden heeft in de nacht van zaterdag op zondag op het Wilhelminaplein een 20-jarige inwoner van Engelum en een 20-jarige inwoner van Beetgumermolen aangehouden op verdenking van vernieling. Een oplettende getuige zag dat de beide mannen een fiets pakten en deze tegen een winkelraam gooiden. Hierdoor ontstond er schade aan het raam. De getuige gaf een goed signalement van de beide mannen via het alarmnummer 1-1-2 door waarna zij snel door de agenten konden worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen de beide vandalen werd opgemaakt.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…