Home Drenthe Mannen aangehouden voor aanranding meisjes

Mannen aangehouden voor aanranding meisjes

Foto (c) Raymond van Hoorn

De politie heeft zaterdagavond rond 20.00 uur in een zwembad aan de Aelderholt in Aalden twee mannen aangehouden op verdenking van aanranding. De mannen, beide in het bezit van de Poolse nationaliteit en 40 jaar oud, vielen de groep meisjes in de leeftijd van 9 tot 15 jaar lastig waarbij sommige slachtoffertjes onzedelijk werden betast. Het personeel hield de beide mannen bij het verlaten van het zwembad aan en waarschuwden de politie. De mannen zijn voor nader onder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Twee Duitse meisjes van 12 en 10 jaar, woonplaats nog onbekend, deden aangifte.

Laad meer Drenthe

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…