Home Groningen Groningen Stad Personenauto gestolen

Personenauto gestolen

De politie onderzoekt de diefstal van een zwarte personenauto van het merk Chrysler Voyager, voorzien van het kenteken 5-VKZ-73. De auto stond vrijdagavond geparkeerd op de Leonard Springerlaan in Groningen, achter het kantoor van de Kamer van Koophandel. Omstreeks 22.15 uur kwam de eigenaar, een 57-jarige inwoner van Groningen, bij zijn auto en ontdekte dat er aan de sloten was geknoeid. Toen hij terug naar zijn woning liep en even later terugkwam, bleek zijn voertuig te zijn gestolen. Hij deed aangifte.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…