Home Groningen Veendam Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond middernacht, een 20-jarige inwoner van Sappemeer aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 20-jarige inwoner van Wildervank op de Kieler-Bocht in Veendam te hebben mishandeld. Na zijn daad vertrok de man. Hij meldde zich even later bij het politiebureau in Veendam waarna hij werd aangehouden. Hij werd ingesloten, mede omdat hij zich niet had gehouden voor schorsende voorwaarden van een eerder gepleegd delict waarvoor hij was veroordeeld. De schorsende voorwaarde was, dat hij geen alcohol en drugs mocht gebruiken. Op de ademanalyse bleek dit wel het geval te zijn geweest. Tegen hem is proces-verbaal gemaakt. Het slachtoffer deed aangifte.

Laad meer Veendam

Geef een reactie

Bekijk ook

Regio en kabinet investeren in toekomstbestendig Groningen

De provincie Groningen, de tien gemeenten in het aardbevingsgebied en het kabinet hebben v…