Home Drenthe Assen Man betaalt met vals geld

Man betaalt met vals geld

De politie waarschuwt ondernemers om alert te zijn op personen die met vals geld hun goederen afrekenen. Vrijdagmiddag werd in een bloemenwinkel aan de Nobellaan een bos bloemen gekocht en vervolgens werd betaald, met wat later bleek, een vals biljet van 100 euro. Nadat de man zijn wisselgeld van de verkoopster terug had gekregen en man de winkel verliet, zag de medewerkster dat het geld vals was. Toen de verkoopster de man wist achterhalen en hem had gevraagd om mee terug naar de winkel te gaan, ging hij ervandoor in de richting van de Maria van Campislaan. Daar verdween hij uit het zicht.

Signalement verdachte:
Man
Getinte huidskleur
Leeftijd ongeveer 18-20 jaar
Lengte 1.70 m.
Normaal postuur
Rood-witte baseball pet met embleem van NY
Rood met wit vest met capuchon
Zwarte joggingbroek
Tatoeage op de linkerhand in de vorm van een cirkel

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…