Home Groningen Ondernemingsraad politie eens met conclusies Cohen

Ondernemingsraad politie eens met conclusies Cohen

De ondernemingsraad van de politie Eenheid Noord-Nederland onderschrijft de conclusies en aanbevelingen van het rapport van de commissie Cohen. ‘Het doet recht aan de gevoelens van de collega’s over hoe zij hun werk hebben moeten doen tijdens de rellen in Haren.’ De OR spreekt alle waardering uit voor deze collega’s.

In het rapport van de commissie Cohen wordt meerdere keren verwezen naar het interne evaluatierapport van de politie over wat er mis ging in Haren. De ondernemingsraad ziet dat de verbeteracties uit het evaluatierapport inmiddels in uitvoering zijn. De OR vindt dat hiermee de juiste koers is ingezet. De ondernemingsraad spreekt haar vertrouwen uit in politiechef Dros. ‘We vertrouwen erop dat hij uitvoering gaat geven aan de conclusies en aanbevelingen van de commissie Cohen. Aan ons de taak om toe te zien op de juiste uitvoering hiervan’, zegt Ben Kenters, voorzitter van de OR Noord-Nederland.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…