Home Zuid-Holland Vlaardingen Politie houdt drie verdachten aan voor woningoverval in Vlaardingen

Politie houdt drie verdachten aan voor woningoverval in Vlaardingen

Foto (c) Unique Photo Video

Politiemensen hebben maandag drie verdachten aangehouden voor een woningoverval in De P.K. Drossaarstraat in Vlaardingen. De verdachten zijn een 27-jarige vrouw uit Oostvoorne en twee mannen uit Capelle aan den IJssel van 27- en 29 jaar. De drie hadden op 26 februari jl ruzie gekregen in de woning in Vlaardingen en zij bedreigden de bewoner daarop met een mes. Zij namen vervolgens spullen mee uit de woning. De drie zijn aangehouden en overgebracht naar en politiebureau. Donderdag jl. zijn zij voorgeleid aan de Rechter Commissaris die hen alledrie in bewaring heeft gesteld.

Laad meer Vlaardingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…