Home Groningen Groningen Stad Jongen aangehouden voor diefstal en heling

Jongen aangehouden voor diefstal en heling

De politie heeft maandagavond een 16-jarige jongen uit Groningen aangehouden op verdenking van diefstal en heling. Eerder die avond melde een 22-jarige vrouw zich bij de politie. Haar scooter was gestolen en had deze maandagochtend zien staan bij een woning aan de Ossehoederstraat in Groningen. Die avond is ze nogmaals gaan kijken bij de woning en belde de politie. Agenten troffen de scooter aan in de tuin achter de woning. Hierop is de 16-jarige jongen aangehouden voor diefstal en heling. De agenten troffen nog enkele brom- en snorfietsen aan. Deze zijn ook in beslag genomen. De jongeman in ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…