Home Zuid-Holland Den Haag Er als de kippen bij

Er als de kippen bij

Agenten waren dinsdagochtend zo snel ter plaatse dat ze op heterdaad twee mannen konden aanhouden, die hadden geprobeerd in te breken bij een poelier. Rond 04.45 uur belde een getuige de politie toen hij zag hoe twee mannen de deur van de winkel probeerden in te trappen. Agenten waren kort daarvoor langs gereden; de mannen waren hen al opgevallen, maar op dat moment deden ze nog niks. Mogelijk weerhield de aanwezigheid van de politie in de buurt de mannen ervan de inbraak uiteindelijk door te zetten; ze gingen er onverrichter zake vandoor. De agenten hielden hen vervolgens aan. De twee verdachten (een 46-jarige Hagenaar en een 36-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats) zijn ingesloten op een politiebureau. De twee zijn bekende veelplegers, die in de ‘Top 500’ van politie en justitie staan. De recherche onderzoekt de zaak.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…