Home Groningen Vrouw gewond na kettingbotsing

Vrouw gewond na kettingbotsing

Een 60-jarige vrouw uit Nieuw-Dordrecht is maandagmiddag gewond geraakt bij een kettingbotsing. Een 66-jarige man uit Annen reed over het Damsterdiep in de richting van de Europaweg in Groningen. Achter hem reed een 55-jarige vrouw uit Wildervank, daarachter de 60-jarige vrouw uit Nieuw-Dordrecht en daarachter een 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Ruinerwold. Het verkeer voor de 66-jarige man uit Annen dwong hem plots te remmen waardoor de laatste in de rij, de 46-jarige vrachtwagenchauffeur niet meer op tijd kon remmen en op zijn voorligger botste. Hierdoor botste alle voertuigen op elkaar. De vrouw uit Nieuw-Dordrecht is hierbij gewond geraakt. Zij werd uit haar auto bevrijd door de brandweer en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …