Home Noord-Brabant Breda Alcoholcontrole in Breda

Alcoholcontrole in Breda

De politie heeft zaterdagavond 23 februari 2013 op de Academiesingel een alcoholcontrole gehouden. Er werden 997 blaastesten afgenomen. Er waren zeven bestuurders die te diep in het glaasje hadden gekeken. Gelijktijdig werd ook op snelheid gecontroleerd, er werden 138 overtredingen geconstateerd.

Resultaten
Er waren zeven bestuurders die te veel hadden gedronken. Er werden twee rijbewijzen ingevorderd. Een beginnend bestuurder die 435 ugl blies en een andere automobilist die 795 ugl blies. Ook werd een bekeuring uitgedeeld aan een bestuurder omdat een kind bij moeder op de bijrijdersplaats op schoot zat, terwijl zij geen van beiden een gordel aan hadden. De agenten hebben hen uitgelegd wat er dan kan gebeuren bij een aanrijding. Verder werd op de Academiesingel gelijktijdig een snelheidscontrole gehouden. Er werden 138 overtredingen werden geconstateerd waarbij 76 de hoogste snelheid was. Deze bestuurder werd aan de kant gezet en kon gelijk zijn boete van 195,00 euro betalen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Routinecontrole loopt uit op aanhouding voor drugsbezit

Een 19-jarige Bredanaar is zondag 1 oktober 2023 omstreeks 04.05 uur op de Vierwindenstraa…