Home Groningen Man aangehouden na diefstal platen in Winschoten

Man aangehouden na diefstal platen in Winschoten

De politie heeft dinsdagavond een 39-jarige man uit Winschoten aangehouden op verdenking van diefstal. Een getuige had gehoord dat er bij een bedrijf aan de St. Vitusstraat in Winschoten met goederen werd gesleept. Later bleek dat er metalen platen waren klaar gelegd op een parkeerplaats.

De gealarmeerde agenten hebben de omgeving uitgekamd en troffen bij het talud bij het spoor een man aan. Toen de man de agenten zag, ging hij er vandoor. Een lopende achtervolging over het spoor en door een hek was het gevolg. Uiteindelijk kon de man in de Pottebakkerstraat worden aangehouden. Hij bekende de metalen platen te hebben weggenomen. Hij is ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Bankhelpdeskfraude – Dierenriemstraat, Groningen

Naar aanleiding van de beelden zijn er meerdere tips binnengekomen. Het team kan hiermee v…