Home Zuid-Holland Zoetermeer Verdachten diefstal brandstof aangehouden

Verdachten diefstal brandstof aangehouden

De politie hield donderdag om 01.30 uur op de Wattstraat in Zoetermeer twee mannen (39 en 41 jaar) oud aan die bezig waren met het aftappen van diesel. De politie kreeg een melding van een bedrijfsbeveiliger dat twee mannen zich verdacht ophielden bij een bestelauto op de Wattstraat. Politieagenten die ter plaatse kwamen, zorgden ervoor dat het terrein werd afgezet, waarna de hondenbrigade ging zoeken naar twee mogelijke verdachten. Zij werden door de hondenbrigade aangetroffen achter een vrachtwagen, waar zij zich probeerden te verstoppen. Beiden waren bezig met het aftappen van diesel uit grote jerrycans op het terrein. Beide verdachten zitten nog vast.

Laad meer Zoetermeer

Geef een reactie

Bekijk ook

Zoetermeer – Drie aanhoudingen na poging bedrijfsinbraak

Een getuige belde zondagochtend 7 oktober omstreeks 5:00 uur de politie om een inbraak te …