Home Groningen 12 bekeuringen bij bromfietscontrole in Winschoten

12 bekeuringen bij bromfietscontrole in Winschoten

De politie heeft woensdagochtend op de Beertsterweg in Winschoten brom- en snorfietsers gecontroleerd. Daarbij zijn 12 bekeuringen uitgeschreven en is één snorfiets in beslag genomen. De meeste bekeuringen werden uitgeschreven voor te hoge snelheid (4x) en het niet hebben van een geldig rijbewijs (3x). Eén snorfietser was al vaker betrapt op rijden zonder geldig rijbewijs. Zijn snorfiets is in beslag genomen. De overige bekeuringen waren voor gladde banden (2x), geen identiteitskaart (2x) en niet kunnen tonen van kentekenbewijs (1x).

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Brandend voorwerp gegooid naar woning Padangstraat

Maandagavond 28 november kreeg de politie de melding van een brand aan de Padangstraat in …