Home Groningen Winkeldief loopt tegen de lamp

Winkeldief loopt tegen de lamp

Vrijdagmiddag is een 32-jarige man uit Ter Apel aangehouden. Hij liep een winkel binnen in de Guldenstraat toen een detectiepoortje alarm gaf. Beveiligers van de winkel vroegen de man of ze in zijn tas mochten kijken. Daar werden zeven paar leren handschoenen en vier portemonnees, met labels van een andere winkel, aangetroffen. Totale waarde ruim tweehonderd Euro. De dief ging er vandoor, achtervolgd door de beveiligers. De politie werd gewaarschuwd en in goede samenwerking is de verdachte aangehouden. Hij krijgt een proces-verbaal en een toegangsverbod voor beide winkels.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …