Home Friesland Leeuwarden Snorfietser onder invloed zonder rijbewijs

Snorfietser onder invloed zonder rijbewijs

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 26-jarige snorfietser uit Leeuwarden. De man werd op de Heliconweg in zijn woonplaats gecontroleerd, omdat hij op de rijbaan reed in plaats van op het naastgelegen fietspad. Bij controle bleek de man bovendien onder invloed van alcohol. Op het politiebureau resulteerde de ademanalyse in 655 μg/l (ongeveer 1,5 promille). Daarnaast bleek de man niet in het bezit van een rijbewijs. De man heeft een rijverbod gekregen en twee bekeuringen voor rijden zonder rijbewijs en rijden op de verkeerde plek op de weg.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…