Home Friesland Leeuwarden Snorfietser onder invloed zonder rijbewijs

Snorfietser onder invloed zonder rijbewijs

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 26-jarige snorfietser uit Leeuwarden. De man werd op de Heliconweg in zijn woonplaats gecontroleerd, omdat hij op de rijbaan reed in plaats van op het naastgelegen fietspad. Bij controle bleek de man bovendien onder invloed van alcohol. Op het politiebureau resulteerde de ademanalyse in 655 μg/l (ongeveer 1,5 promille). Daarnaast bleek de man niet in het bezit van een rijbewijs. De man heeft een rijverbod gekregen en twee bekeuringen voor rijden zonder rijbewijs en rijden op de verkeerde plek op de weg.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Fryslân – Jaarwisseling 2022 – 2023 |Politie Fryslân

In de afgelopen nieuwjaarsnacht zijn grote ongeregeldheden uitgebleven. Dat neemt niet weg…