Home Friesland Duo aangehouden voor mishandeling en beroving

Duo aangehouden voor mishandeling en beroving

De politie heeft in de vroege zaterdagochtend twee mannen uit Leeuwarden (41 en 53 jaar) aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 42-jarige man uit Harlingen kwam aan de Weaze in Leeuwarden een horecagelegenheid uit en kreeg uit het niets klappen van het duo. Vervolgens werd er geld uit zijn portemonnee weggenomen. Op dat moment reed de politie toevallig langs en kon het tweetal gelijk worden aangehouden. Bij hun aanhouding werd de 53-jarige opstandig en uitte beledigingen naar de agenten. De beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer moest zich met verwondingen in het gezicht onder doktersbehandeling stellen. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…