Home Gelderland Wageningen Beschonken Wageninger met gestolen auto gepakt

Beschonken Wageninger met gestolen auto gepakt

De politie in Renkum heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 28-jarige Wageninger aangehouden omdat hij in gestolen auto zat. De man kon dankzij een oplettende getuige worden ingerekend. Die nacht even na middernacht zag een getuige dat er op de Jan Tooropstraat een auto werd geparkeerd waarvan de bestuurder wegrende. De getuige waarschuwde de politie, die aan de hand van het kenteken vaststelde dat het om een gestolen auto ging. Agenten besloten de auto een tijdje onopvallend in de gaten te houden, en met succes: even later verscheen de Wageninger die in de auto stapte. Op dat moment sloegen de agenten toe en hielden de Wageninger aan. De man was onder invloed van alcohol. De auto bleek op 25 februari te zijn gestolen in Wageningen. De getuige is door de politie in de bloemetjes gezet.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…