Home Gelderland Lichaam aangetroffen in Wageningen

Lichaam aangetroffen in Wageningen

Aan de Gruttoweide is op woensdagmiddag rond 15.15 uur een lichaam aangetroffen. De politie heeft een verdachte aangehouden en houdt rekening met een misdrijf. Het slachtoffer is een gemeentewerker die snoeiwerkzaamheden uitvoerde.

De politie heeft daar twee verschillende plaatsen afgezet en doet onderzoek. Onder meer een parkje en aangrenzende paden tussen de Nijenoord Alleen en de Gruttoweide is helemaal afgezet. Ook een plaats-delict aan de Mondriaanlaan is afgezet. Daarnaast zijn er zwarte schermen geplaatst rond het plaats-delict.

De technische recherche en een forensisch arts moesten ter plaatse komen om een doodsoorzaak vast te stellen. Ook kwam het Bedrijfsopvangteam (BOT) ter plaatse. Dat team zorgt voor opvang van mensen met een traumatische ervaring.

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …