Home Noord-Brabant Breda Alerte beveiliger betrapt pinpasdievegges

Alerte beveiliger betrapt pinpasdievegges

Een beveiliger heeft op het parkeerterrein van een supermarkt aan de Jan Heijnsstraat in Tilburg dinsdagmiddag twee vrouwen betrapt op het stelen van een portemonnee. Net daarvoor had hij gezien dat de vrouwen de pincode afkeken bij dit slachtoffer. De twee dievegges zijn aangehouden.

In de supermarkt zag de beveiliger dat de 33-jarige vrouw uit Rijsbergen en de 16-jarige Bredase de pincode afkeken bij een man die zijn boodschappen afrekende. De beveiligingsmedewerker volgde de vrouwen de parkeerplaats op. Hij zag dat de jongere vrouw het slachtoffer aansprak terwijl de oudere vrouw met haar hand in de zak van het slachtoffer ging. Op dat moment kwam de beveiliger in actie. Hij heeft de twee zakkenrolsters aangehouden en de politie gebeld. De twee vrouwen zijn overgedragen aan de politie en werden ingesloten.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Verdachte inbraakpoging school aangehouden

Een 36-jarige Bredanaar is maandag 5 december 2022 omstreeks 08.00 uur op de Verlengde Poo…