Home Gelderland Tiel Man aangehouden voor mishandeling met ijzeren staaf

Man aangehouden voor mishandeling met ijzeren staaf

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond kwart voor één een 38-jarige man uit Tiel aangehouden op verdenking van mishandeling van een 31-jarige man uit de gemeente Rhenen. Die nacht was het slachtoffer met een aantal personen, waaronder de Tielenaar, in een woning in Tiel. Daar zou onenigheid zijn ontstaan en zou de 31-jarige man door de Tielenaar met een ijzeren staaf zijn geslagen. Daarbij liep hij diverse verwondingen in zijn gezicht op. Hij vluchtte het huis uit en belde de politie. Die heeft de Tielenaar in de woning aangehouden.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…