Home Flevoland Almere Inbrekers verstoppen zich in tuin

Inbrekers verstoppen zich in tuin

In de nacht van zondag op maandag werden vijf verdachten voor woninginbraak aangehouden. Ze hadden zich in een tuin verstopt. Rond 00.15 uur kwam de melding dat in een woning aan de Lubitschstraat werd ingebroken. Getuigen hadden vijf personen de woning zien verlaten. Agenten zochten in de omgeving en zagen op de Hitchcocklaan twee jongens lopen die bij het zien van de agenten wegrenden. In een tuin bij een woning aan de Caprastraat hoorden agenten geritsel in de tuin. Daar troffen zij de zes verdachten aan (22, 19, 18, 18, 17, 15 en 13 jaar allen uit Almere). Bij twee woningen aan de Lubitschstraat bleek ingebroken. De verdachten zitten vast.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Overvallen in Almere Haven

De afgelopen maanden zijn er meerdere woningen, supermarkten en winkels overvallen in Alme…