Home Gelderland Tiel Jongen mishandelt; dader gepakt

Jongen mishandelt; dader gepakt

De politie heeft woensdagavond rond 22.45 uur een 20-jarige man uit Geldermalsen aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van een 25-jarige man uit Driebergen. Het incident vond plaats in de Papesteeg in Tiel. De agenten troffen de gewonde man in de Papesteeg aan. Een getuige had een en ander gezien. Ook was het signalement en het adres waar de verdachte zou verblijven bekend. De dader was er op een scooter vandoor gegaan. Op het adres waar de verdachte zou verblijven troffen de agenten een scooter aan waarvan de uitlaat nog erg heet was. De eigenaar van de scooter kwam naar buiten en voldeed aan de omschrijving. Hij werd door de agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Donderdag gaat de politie verder met het onderzoek en hoopt meer zicht te krijgen op wat er precies is voorgevallen. Het slachtoffer liep letsel in het gezicht op en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen in het ziekenhuis in Tiel.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…