Home Friesland Leeuwarden Geluidsinstallatie in beslag genomen

Geluidsinstallatie in beslag genomen

Met het in beslag nemen van een geluidsinstallatie heeft de politie woensdag een eind gemaakt aan geluidsoverlast. Woensdagmiddag kwamen bij de politie meerdere klachten binnen over hevige geluidsoverlast veroorzaakt door een bewoner van een flat aan de Roptastate. De politie is vaker op dit adres geweest i.v.m. klachten over geluidsoverlast. In januari van dit jaar is bij de bewoner ook al de geluidsinstallatie in beslag genomen.

De 38-jarige bewoner wenste nu de deur niet voor de agenten open te doen. Daarop heeft de politie de deur geforceerd en is met een machtiging tot binnentreden naar binnen gegaan. De bewoner kreeg een proces-verbaal voor het veroorzaken van overlast en zijn geluidsinstallatie is in beslag genomen.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Noa van der Veen

Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoe…