Home Gelderland Nijmegen Onderzoek woningoverval; nieuwe ontwikkelingen

Onderzoek woningoverval; nieuwe ontwikkelingen

Op zaterdag 2 februari j.l. omstreeks 01.30 uur, werd een 60-jarige Nijmegenaar in zijn woning aan de Oranjesingel in Nijmegen door meerdere daders overvallen.

Meerdere mannen met bivakmutsen kwamen nadat zij waren binnengelaten, de woning in en bedreigden het slachtoffer. Zij gingen er met een onbekende buit vandoor. Bij de politie is over deze overval nieuwe informatie binnengekomen. Er zou mogelijk een zwarte Opel bij betrokken zijn.

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 01.30 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…