Home Noord-Brabant Eindhoven Man opgepakt voor mishandeling buurman

Man opgepakt voor mishandeling buurman

De politie heeft dinsdagavond een 53-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een buurman.

De man uit het stadsdeel Woensel Zuid vond kennelijk dat zijn buren in de tuin te veel lawaai maakten toen hij naar bed wilde. Tijdens een discussie die daarover ontstond, klom de man plotseling over de schutting en deelt hij aan een buurman een trap en een paar tikken uit. Daarbij zou hij tevens zijn buurman hebben uitgedaagd om te vechten en enkele bedreigingen hebben geuit. Nadat hij weer terug over de schutting geklommen was, alarmeerden zijn buren de politie. Die hield de man in zijn woning aan en bracht hem over naar het politiebureau. De buurman deed aangifte.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…