Home Gelderland Nijmegen Straatrovers aangehouden

Straatrovers aangehouden

Dinsdagmiddag werden twee Nijmegenaren van 17 en 19 jaar aangehouden op verdenking van een straatroof, gepleegd op 20 november 2011. Daarbij werd een telefoon weggenomen. In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 november 2011 liep een 19-jarige man uit Malden door de Molenstraat in Nijmegen. Toen hij op zijn telefoon keek, kwam er uit het niets een jongen aangerend die de telefoon uit zijn hand pakte en vervolgens weer wegrende. De 19-jarige ging nog achter de jongen aan, maar in de Pauwelstraat werd hij door twee andere jongens vastgepakt en kwam ten val. De jongens gingen er vandoor.

De 19-jarige deed aangifte bij de politie en toen werd er een onderzoek gestart. Naar aanleiding van binnengekomen informatie tijdens het onderzoek konden de twee Nijmegenaren dinsdag worden aangehouden. Ze zijn in verzekering gesteld en worden gehoord over hun betrokkenheid bij de beroving.

 

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…