Home Gelderland Nijmegen Drietal vast na zakkenrollerij

Drietal vast na zakkenrollerij

Zaterdagnacht zijn in Nijmegen drie verdachten op de Molenstraat aangehouden voor zakkenrollerij in een horecagelegenheid. Het gaat om een 18- en 21-jarige vrouw en 40-jarige man met Bulgaarse nationaliteit. Rond 01.30 uur bemerkte enkele horecabezoekers dat hun mobieltje en portemonnee was gerold. Dat gebeurde onder andere door tegen een slachtoffer aan te lopen of een ruk te geven aan een handtas, waardoor het slachtoffer afgeleid werd. De benadeelden informeerden na de vermissing de portiers, die vervolgens agenten belast met horecatoezicht attendeerden op de verdachten.

Zondag zijn de verdachten verhoord; op dit moment zit de 21-jarige vrouw nog vast.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…