Home Gelderland Arnhem Mee na gedragscorrectie

Mee na gedragscorrectie

Zaterdagmiddag is in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem een 39-jarige man uit deze plaats aangehouden voor mishandeling van een jongen. Een politieagent in zijn vrije tijd was getuige van het slaan door de volwassene van een 13-jarige jongen. De slaande man werd hierop aangesproken en door de beveiliging aangehouden voor overdracht aan de politie. De geslagen jongen bleek de zoon van zijn vriendin te zijn. Irritatie over diens gedrag was aanleiding voor de man om de jongen te stoppen in diens gedrag. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…