Home Gelderland Nijmegen Getuigen vatten inbreker in de kraag

Getuigen vatten inbreker in de kraag

Getuigen hebben in de nacht van woensdag op donderdag in de wijk Galgenveld in Nijmegen een inbreker op heterdaad betrapt en aan de politie overgedragen. De inbreker, een 44-jarige Nijmegenaar, had de buit nog in handen en zit vast. Een bewoner van de Professor Huijbersstraat hoorde even na half één glasgerinkel in de straat en zag vervolgens even verderop dat er in een huis was ingebroken. Kort daarna zag de getuige een man het huis uit rennen met een laptop onder zijn arm. De getuige bedacht zich geen moment en zette de achtervolging in.

Op de Sint Annastraat ter hoogte van de Thijmstraat kreeg hij op een gegeven moment hulp van een tweede getuige, van wie de inbreker vergeefs probeerde de fiets af te pakken. Samen zetten ze de achtervolging verder in en wisten ze de inbreker op de Guido Gezellestraat naar de grond te werken. De inbreker had nog wel kans gezien om een van de twee getuigen een bloedneus te slaan. Intussen gewaarschuwde agenten namen de inbreker over. De man is in verzekering gesteld.

 

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…