Home Noord-Holland Amsterdam Verdachten van inbraak aangehouden

Verdachten van inbraak aangehouden

En 20-jarige vrouw en een 38-jarige man uit Amsterdam zijn woensdag aangehouden in verband met een inbraak in een woning aan de Fresiastraat in Katwijk. Agenten gingen rond 19.45 uur poolshoogte nemen op de Rozenlaan in Valkenburg, omdat buurtbewoners meldden dat daar al een tijdje een verdachte auto geparkeerd stond. Ook liep er een man steeds op en neer door de straat. Toen de politie arriveerde, was de auto al vertrokken. Er werd ook niemand meer op straat gezien.

Kort daarop kwam er een melding dat er onbekende mensen in de brandgangen op de Irisstraat en Fresiastraat in Katwijk liepen. Een agent zag daar een man en een vrouw lopen. De twee werden even later door een andere politieman aangetroffen in een auto, die bij de eerdere melding in Valkenburg ook gezien was. De twee uit Amsterdam konden niet uitleggen wat zij daar deden en in de auto werd gereedschap gevonden. Op dat moment werd bij de politie een inbraak gemeld aan de Fresiastraat. De man en de vrouw werden daarop aangehouden. De politie onderzoekt wat hun betrokkenheid is geweest bij de inbraak.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…