Home Limburg Venlo Man aangehouden na achtervolging

Man aangehouden na achtervolging

Een 20-jarige man uit Duitse Krefeld is donderdag na een achtervolging aangehouden voor bezit van verdovende middelen. Agenten wilden donderdagochtend rond vijf uur op de Middenweg in Venlo een auto met een kapot achterlicht aanhouden. De bestuurder negeerde het stopteken dat hem werd gegeven, waarna hij met hoge snelheid wegreed en een achtervolging ontstond. Op de Tilmanskampweg sprong de bijrijder uit de auto en rende weg. De verdachte gooide tijdens zijn vlucht een boodschappentas in een nabij gelegen beek, na controle werden een kilo henneptoppen aangetroffen. Hij kon na een korte achtervolging te voet door agenten worden aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…